Web Analytics
scris vineri, 23.12.2022

Închisoare cu executare pentru o femeie care se credea Fecioara Maria

O femeie din Constanța, acuzată că și-a atacat tatăl cu intenția de a-l ucide, a fost condamnată la aproape 3 ani și jumătate cu executare. Femeia devenise dependentă de rețelele de socializare și purta discuții imaginare cu alte persoane, afirmând că este Fecioara Maria.

Închisoare cu executare pentru o femeie care se credea Fecioara Maria

Citește și: Imaginea unor copii dintr-o zonă de conflict din Etiopia, desemnată „Fotografia Anului 2022”

Dosarul a fost soluționat în primă instanță de Tribunalul Constanța, în sensul condamnării în primă instanță a inculpatei la doi ani ani şi trei luni de închisoare, cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie sub forma tentativei la infracţiunea de omor, potrivit Ziua de Constanța. Ulterior, Curtea de Apel a majorat pedeapsa principală aplicată inculpatei de la 2 ani şi 3 luni de închisoare la 3 ani şi 4 luni închisoare. Mai mult, Curtea a decis ca pedeapsa să se execute în detenție.

Citește și: Femeie înșelată pe internet prin metoda “generalul american”

În actul de sesizare a instanței se arată că inculpata și-ar fi atacat tatăl cu un cuțit și că era dependentă de rețelele de socializare și a început să poarte discuții imaginare cu un blogger de pe Youtube și că a afirmat că ea ar fi Sfânta Maria. Hotărârea Curții este definitivă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...