Web Analytics
scris joi, 18.01.2024

Un argeșean a aruncat cu pietre într-un polițist și a înjunghiat un bărbat. Arestat preventiv

Un argeșean de 36 de ani, din Ștefănești, se află în arest preventiv după ce a svârșit mai multe infracțiuni. În septembrie anul trecut, a aruncat cu pietre într-o mașină care circula pe b-dul Brătianu din Pitești și într-un polițist, apoi a blocat traficul culcându-se pe asfalt. Iar în decembrie a recidivat și a înjunghiat un bărbat într-o parcare din Pitești.

Un argeșean a aruncat cu pietre într-un polițist și a înjunghiat un bărbat. Arestat preventiv

În ziua de 17 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările în dosarul penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. Polițiștii au stabilit că, „în noaptea de 23 spre 24 decembrie a.c., în timp ce se afla într-o parcare din centrul municipiului Pitești, un bărbat necunoscut, identificat în urma cercetărilor ca fiind bărbatul de 36 de ani, având domiciliul în Ștefănești, ar fi agresat fizic un alt bărbat, înțepându-l cu un obiect ascuțit în zona toracelui”.

Polițiștii Secției 1 Pitești l-au depistat și l-au condus la audieri, iar în ziua de 28 decembrie a fost reținut pentru 24 de ore. În ziua următoare, Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Citește și Poliţistul erou care a falsificat un proces verbal de contravenţie şi-a recunoscut fapta

Ulterior, dosarul s-a reunit cu altul, aflat în urmărirea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice, față de același bărbat. În ziua de 21 septembrie 2023, în Pitești, cel în cauză ar fi aruncat cu o piatră într-un autoturism aflat în trafic pe bld. I.C. Brătianu, ar fi amenințat cu acte violență și ar fi aruncat cu pietre în și spre un agent de poliție locală aflat în timpul serviciului, și s-ar fi culcat pe una dintre benzile acestei artere rutiere.

Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *