Web Analytics

Un argentinian, câştigătorul turneului Comesad BCR Open

de | 23.08.2018 14:00 | Sport

Finala sud-americană a celei de-a şasea ediţii a turneului Comesad BCR Open, disputată între Federico Coria (Argentina) şi Cristian Rodriguez (Columbia), a fost câştigată de argentinian cu 7-5, 6-2.
Duminică, 19 august, la baza Comesad din Pitești s-a desfășurat finala de simplu băieți a turneului futures „Comesad BCR Open”, ediția a 6-a, dotat cu premii totale de 25.000 de dolari. Argentinianul Federico Coria, cap de serie nr. 2, l-a învins în două seturi, 7-5, 6-2, pe columbianul Cristian Rodriguez, după un meci care a durat o oră și 20 de minute. Coria a intrat în posesia unui CEC în valoare de 3.600 de dolari și a 27 de puncte ATP, turneul de la Pitești fiind al 9-lea turneu futures din carieră pe care și l-a adjudecat.
Meciul a fost foarte echilibrat în primul set, ambii jucători reușind câte un break destul de devreme. Apoi jocul a curs firesc până la 5-5, când argentinianul a reușit încă un break (6-5), iar apoi și-a câștigat lejer și serviciul (7-5). În schimb, în setul al doilea columbianul a cedat nervos de câteva ori, și-a pierdut concentrarea și, de la scorul de 2-2, nu a mai câștigat niciun game.
D.G.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii