Web Analytics
scris vineri, 21.04.2023

Un angajat a fost înjunghiat de un client într-o șaormerie

Un bărbat nemulțumit de mâncarea primită i-a luat la bătaie pe angajații unei șaormerii din cartierul Vitan din capitală. Înarmat cu un cuțit acesta a sărit tejgheaua și i-a pus la pământ pe trei dintre salariați. Unul dintre ei a fost internat în spital, iar atacatorul este căutat.

Un angajat a fost înjunghiat de un client într-o șaormerie

Citește și: Scandal în BOR. ÎPS Teodosie, atac la familia lui Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe

Se pare că bărbatul a intrat nervos în fast-food și a început să îi înjure pe angajați. Apoi îl lovește pe unul dintre ei cu palma peste față. Angajatul ripostează la rândul lui, moment în care agresorul sare peste tejghea și începe să îi alerge pe vâzători cu un obiect în mână. Bătaia continuă și în bucătăria fast-foodului. În fugă, unul dintre vânzători sare peste tejghea, se lovește și rămâne inconștient la podea până în momentul în care un client vine și îl ajută să se ridice. Agresorul trece nepăsător pe lângă el, iese pe ușă și să se face nevăzut. Cercetările continuă pentru identificarea și depistarea victimei.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *