Web Analytics
scris marți, 19.09.2023

Un actor lansează volumul de povești „Corbii de Piatră”

Vlad Vasiliu, un actor din Galați, a scris o carte cu povești, intitulată „Corbii de Piatră”. I-a fost inspirație chiar mânăstirea cu același nume din Argeș. Lansarea cărții va avea loc vineri, 22 septembrie, de la ora 13:00, la școala din comuna Corbi.

Un actor lansează volumul de povești „Corbii de Piatră”

„Plimbările prin locurile frumoase cu rezonanță istorică m-au dus și la Corbii de Piatră. Aici am avut revelația! Urcând niște trepte am dat peste piatra de sacrificiu dacică aflată la o oarecare distanță de grota ce este acum o biserică rupestră. În ea altă minune! Două altare alăturate. Tot pe aceste meleaguri am aflat de povestea uriașului îngropat în stâncă. Poveștile sunt multe. Părerile istoricilor sunt diferite”, explică Vlad Vasiliu inspirația cărții sale, într-un comunicat de presă.

Florin Vlad Sebastian Vasiliu s-a născut la 29 octombrie 1946. Este absolvent I.A.T.C. I. L. Caragiale, promoția 1973, și actor la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galați din 1975.

Citește și Pitești. ,,Proștii sub clar de lună” au deschis noua stagiune a Teatrului „Al. Davila”

Scriitorul a mai publicat, printre altele, volumul de versuri „Toamna iguanei” în aprilie 2016, volumul de versuri „Strigarea in pustie” în mai 2017, două volume „Teatru” în septembrie 2018, volumul de versuri „Apus… răsărit…?” în 2020, volumul „Teatru în doi” în 2022.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *