Web Analytics

Ultimele zile ale arenei „Nicolae Dobrin”! O tribună va fi spartă duminică pentru ca fanii să primească suveniruri

de | 14.09.2023 14:44 | Actualitate, Home, Politica si Administratie, Sport

Duminică, 17 septembrie, de la ora 18.30, pe stadionul Nicolae Dobrin, FC Argeș va organiza un turneu de minifotbal la care sunt invitați să piteștenii, suporterii alb-violeți, foștii mari fotbaliști, antrenori și conducători ai clubului.

Citește și: Marin Radu II, fostul atacant al Argeşului: „FC Argeş trebuie să se trezească odată, pentru că punctele se adună etapă de etapă”

Toți acești oameni își vor putea lua „la revedere” de la arena de pe care marea echipă FC Argeș a scris istorie. Motivul îl aflăm de pe argesfc.ro, care anunță că, „după terminarea partidelor, un utilaj de mari dimensiuni va sparge o bucată mare de beton din tribune, care ulterior va fi fărâmițată în bucăți de câțiva centimetri diametru. Însoțite de un certificat de autenticitate emis de către clubul nostru, micile bucăți de beton vor fi oferite ca suveniruri celor care au scris istorie în fotbalul argeșean”.

Potrivit sursei citate, la mijlocul săptămânii viitoare, arena din Trivale va intra în proces propriu-zis de demolare, în locul acesteia urmând să fie construit un nou stadion de categoria 4, conform regulamentului UEFA.

Arena alb-violeților a fost construită în 1964 şi s-a numit mai întâi Stadionul „1 Mai”, apoi Municipal (1990), iar din 2002 poartă numele legendarului nostru fotbalist, Nicolae Dobrin.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *