Web Analytics
scris joi, 14.09.2023

Marin Radu II, fostul atacant al Argeşului: „FC Argeş trebuie să se trezească odată, pentru că punctele se adună etapă de etapă”

Întrebat despre începutul de campionat al celor două echipe argeșene din Liga secundă, fostul atacant al Argeșului, Marin Radu II, ne-a declarat: ”Ceea ce se întâmplă la FC Argeș nu este în regulă! Pentru un club cu pretenții… Dar nu vreau eu să le dau sfaturi, pentru că nu sunt în măsură. Eu sunt la Mioveni, dar ca fost jucător la FC Argeș pot spune că este urât ce se întâmplă acum acolo. FC Argeș este totuși un club mare din fotbalul românesc și acum stă în anonimat în Liga a doua… Pretențiile sunt altele, la Pitești s-a jucat fotbal, lumea știe ce înseamnă fotbalul la Pitești, cer mai mult și e normal să ceară. Implicarea aceasta lasă de dorit la întreg nivelul FC Argeș. Referitor la Mioveni, exceptând ultimul joc, a avut un început bun de campionat la care nici nu cred că se așteptau.

Marin Radu II, fostul atacant al Argeşului: „FC Argeş trebuie să se trezească odată, pentru că punctele se adună etapă de etapă”

Din punct de vedere al lotului, acesta este mai subțire la CS Mioveni decât cel al lui FC Argeș. Dar, probabil, cu mai multă dăruire, cu mai multă plăcere, au reușit mai mult decât ceilalți. FC Argeș trebuie să se trezească odată, pentru că punctele se adună etapă de etapă. Sunt avantajați de faptul că foarte multe echipe nu au dreptul de a promova și multe nici nu vor să promoveze în Liga I, pentru că aici este un alt nivel, pretențiile sunt mult mai mari, cheltuielile sunt mult mai mari…
FC Argeș trebuie să-și revină, trebuie să înceapă să joace, pentru că dacă nu joci nu aduni puncte… Sunt prea multe supărări, unii sunt deranjați dacă spui ceva… Important la fotbal este că dacă nu vrei să joci, du-te în altă parte… Dacă nu joci cu drag, cu plăcere, nu are rost…”.

Citește și Metaloglobus – FC Argeș 1-1. Piteștenii rămân fără victorie în campionat

Citește și Căpitanul Grigore Turda și Costinel Tofan vor să fie lăsați să plece. „Mi-au spus că nu se mai regăsesc sub nicio formă la FC Argeș. Le-am spus clar”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *