Web Analytics
scris vineri, 14.06.2024

Ultimele noutăți despre Topoloveni Summer Tour. Toate locurile au fost ocupate

Sunteți pregătiți pentru Topoloveni Summer Tour? Sâmbătă, 15 iunie, se desfășoară competiția sportivă, organizată de Riders Club, prin pădurile și văile din Topoloveni.

Ultimele noutăți despre Topoloveni Summer Tour. Toate locurile au fost ocupate

Organizatorul anunță că toate cele 1.000 de locuri au fost ocupate. Participanții din București și-au ridicat pachetele de concurs joi, iar cei cu reședința în afara Bucureștiului sunt așteptați sâmbătă, de la 09:00, pentru a-și ridica pachetul. Sâmbătă, la 10:45 va avea loc o ședință tehnică, iar la 11 se dă startul, de la Primăria Topoloveni, pentru toate traseele. Casca de ciclism este obligatorie și nu se va permite accesul în concurs fără ea. La traseul Scurt s-au înscris 480 participanți, la traseul Standard-531, iar la eBike (cu bicicletaă electrică)- 34 participanți.

Citește și Peste 3500 de motocicliști vor trece prin Pitești, în acest weekend. Vezi traseul

Atelier de pictură. Banii vor fi donați

Va avea loc și un atelier de pictură – Handmade-Box – pe figurine din lemn și ipsos, banii strânși urmând să fie donați către Asociația CLOVES România.

Citește și Campionatul Național și Cupa României la Oină au loc la Mioveni

Zone de alimentare, ambulanță și mecanici

Participanții au la dispoziție o masă de recuperare, o zonă de alimentare, un stand cu personal care răspunde la întrebări. Va fi prezentă și o echipa medicală cu punct fix (ambulanță), la zona de start. De asemenea, vor fi prezenți și mecanici pentru a verifica și sigila bateriile bicicletelor electrice, dar și pentru a rezolva problemele minore, însă reparațiile complexe nu pot fi realizate în ziua cursei.

Bicicletele vor fi spălate la 500m depărtare de zona de sosire, în direcția de mers a traseului (parcarea magazinului Lidl).

Au fost amenajate puncte de alimentare / hidratare. Astfel, pentru traseul Scurt 20 km: un punct de alimentare la km 9 și km 15. Pentru traseul Standard / eBike 40 km: trei puncte de alimentare, la km 9, km 15, km 28 și km 35.

Pe traseu este și un punct de Asistență Mecanică la km 28 (Punct Alimentare 2).

Zona de Toalete și Garderobă se află în incinta Casei de Cultură, cu intrare chiar din zona de start.

Citește și Ploi semnificative în bazinul hidrografic Argeș-Vedea

Tombolă cu premii

Tot sâmbătă, la ora 15:00, are loc festivitatea de premiere. Toti participanții la cursă vor intra automat în tombolă. Există premii pentru copii și premii pentru adulți. Câștigătorii trebuie să prezinte numărul de concurs pentru a ridica premiul.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită