Web Analytics
scris joi, 13.06.2024

În acest weekend se dă startul competiţiei Topoloveni Summer Tour. Aventură pe două roţi

Competiția sportivă Topoloveni Summer Tour, ediția a IX-a, vine cu noutăți și beneficii pentru participanți. Organizatorii te așteaptă la start, pe 15 iunie. Mai sunt mai puțin de 100 de locuri disponibile până la închiderea înscrierilor, care se va întâmpla pe 14 iunie, la ora 11:59. Copiii au chiar și acum, în ultimele zile, taxa de înscriere neschimbată, adică tot 135 de lei.

În acest weekend se dă startul competiţiei Topoloveni Summer Tour. Aventură pe două roţi

Traseul Scurt este destinat copiilor cu vârsta sub 13 ani sau celor aflaţi la primele participări în curse, traseul Standard este destinat participanţilor peste 14 ani, iar traseul e-bike este destinat participanţilor peste 14 ani care vor lua startul pe biciclete electrice.
Anul acesta vor folosi „chip time” pentru traseul scurt – ceea ce înseamnă că timpul cronometrat al fiecăruia începe la trecerea pe sub poarta de start și se încheie la trecerea pe sub poartă, la finish. „Înseamnă că nu mai există grija de a începe din primele rânduri. Dacă pedalezi bine, poți obține un timp bun, indiferent de poziția de plecare. Mai înseamnă că va fi la fel de mult o cursă cu tine și cu timpul tău, pe cât este o întrecere cu ceilalți. Cu siguranță înseamnă ca poți să te bucuri mai mult de cursă și te stresezi mai puțin înainte”, au transmis reprezentanții Riders Club pe pagina lor de Facebook.
Topoloveni Summer Tour este un eveniment realizat de Riders Club, cu sprijinul Primăriei orașului Topoloveni, Casei de Cultură „Pr. Ion Ionescu” Topoloveni și al Consiliului Județean Argeș.
M.S.

Citește și Pitești. Trafic rutier îngreunat în zona noului mall Leroy Merlin

Citește și Calinic a fost externat: „M-am întors la Curtea de Argeş şi mi-am preluat atribuţiile administrativ pastorale”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită