Web Analytics
scris vineri, 10.02.2023

U Cluj – CS Mioveni 2-2. Argeșenii ratează victoria după ce au condus cu 2-0

U Cluj și CS Mioveni, meciul de debut al etapei 25 din Superliga României, s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.  În urma acestui rezultat, Nicoale Dică rămâne invincibil de când a preluat CS Mioveni, cu două rezultate de egalitate și două victorii. CS Mioveni rămâne pe ultimul loc în clasament, cu 17 puncte, însă s-a apropiat de ocupantele următoarelor poziții, astfel că, după înjumătățirea punctelor, lupta din play-out se încinge.

U Cluj – CS Mioveni 2-2. Argeșenii ratează victoria după ce au condus cu 2-0

Citește și: Pitești. Și-a ascuns mașina și a mințit că i-a fost furată, ca să ia asigurarea! Trimis în judecată!

Ardelenii au început cum nu s-a putut mai prost partida, astfel că argeșenii au preluat conducerea după doar 3 minute prin Bogdan Rusu. Benchaib a dublat avantajul oaspeților în minutul 28, din lovitură de la 11 metri. Mioveniul a avut chiar șansa de a face 3-0, dar aceștia au irosit o mare șansă de a marca. Cu câteva minute înainte de pauză (min 41), Mamadou Thiam a redus din diferență pentru ardeleni.

Citește și: CNAIR anunță întreruperi la emiterea rovinietelor și a peajului

Repriza secundă a fost controlată autoritar de gazde, care au restabilit în cele din urmă egalitatea prin Denis Ispas (min 72).

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Păcat de rezultat, au muncit! I-a rezolvat Greab și de data asta! Si Antal! Dacă nu nimerești poarta nici de la distanță aia, mai bine te lași! Sau te apuci de altceva!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *