Web Analytics
scris vineri, 10.02.2023

Pitești. Și-a ascuns mașina și a mințit că i-a fost furată, ca să ia asigurarea! Trimis în judecată!

Anul trecut, prin septembrie, un tânăr de 23 de ani, din Pitești, și-a ascuns autoturismului, mințind apoi că i-a fost furat, cu scopul de a încasa contravaloarea asigurării, de peste 50.000 de euro.

Pitești. Și-a ascuns mașina și a mințit că i-a fost furată, ca să ia asigurarea! Trimis în judecată!

Citește și: Mario Iorgulescu – 15 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor

Dar n-a fost doar asta: tânărul și-a convins o rudă să facă declarații mincinoase cu privire la aspecte esențiale care să îi susțină sesizarea, declarații asupra cărora persoana în cauză a revenit ulterior.

Iar acum, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au finalizat cercetările în acest dosar privind săvârșirea infracțiunilor de inducere în eroare a organelor judiciare, înșelăciune privind asigurările și instigare la săvârșirea infracțiunii de mărturie mincinoasă.

Iar acest dosar penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată – după cum ne comunică Biroul de presă al IPJ Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...