Web Analytics

Turnul Pompierilor din Cluj, monument de la 1574, revitalizat cu peste 2 milioane de euro, fonduri europene

de | 12.02.2019 17:11 | Actualitate

Turnul Pompierilor din Cluj-Napoca va fi revitalizat cu fonduri europene pentru a deveni un centru de cultură urbană, cu spații de evenimente și expoziții. Piesa de rezistență: platforma de observație cu vedere de 360 de grade asupra orașului. Semnat în noiembrie 2018 de primărie, contractul de finanțare cu Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest, are o valoare de 9,293 de milioane de lei. Încă aproape 1 milion va plăti primăria, în calitate de beneficiar, pentru un total de 10,219 milioane de lei. Lucrările au început recent, iar de câteva zile, o latură a fost acoperită de schele metalice și o macara galbenă a fost ridicată până la vârful turnului.

Citește tot articolul pe:  Transilvania Reporter 

Articol realizat pentru www.PressHub.ro/BaniEuropeni de   Transilvania Reporter,   cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii