Web Analytics

Turcul de la Grulen Câmpulung a fost asasinat în Albania

de | 30.12.2018 14:43 | Actualitate

Duranay Erdal, în vârstă de 51 de ani, unul dintre reprezentanţii filialei româneşti a Greton Granit Ve Prekast Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş. din Turcia, a fost ucis noaptea trecută în Albania, la Elbasan, alături de doi albanezi, cu unul dintre ei fiind rudă prin alianţă.

Maşina celor trei, un Land Rover cu numere de Argeş, a fost ciuruită de gloanţe în momentul în care victimele ieşiseră dintr-un restaurant în care luaseră cina. Unul dintre albanezi avea antecedente penale, fiind arestat în Italia, în 2013, pentru trafic de droguri.

Originar din Izmir, dar cu locuinţă şi în România, Duranay Erdal a preluat ruinele fostului combinat Grulen Câmpulung în urmă cu un deceniu, prin intermediul Greton Granit.

La începutul acestui an a câştigat un proces împotriva lui Constantin Iavorski fost ministru în Guvernul Republicii Moldova şi un apropiat al oligarhilor ruşi, pentru proprietatea unor imobile de pe platforma Grulen.

Anul trecut, el a făcut lobby pe lângă administraţia câmpulungeană pentru ca turcii de la Yildiz Entegre să deschidă o fabrică în municipiu, însă aleşii locali au refuzat ideea, astfel că investiţia a fost realizată în comuna Oarja.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Oameni de afaceri….Erdal lucra pe un salariu de 1000e acolo…restul probabil ii venea din alt tip de activitati…nu degeaba fiind in acea masina cu ceilalti doi… si sa crezi da ala de la pri s cu cocaina cu ceva timp in urma a venit el la Campulung sa investeaca tre sa fii naiv… Fratele turclui cu cativa ani in urma a murit in acelasi mod desi varianta stiuta e ca s-a sinucis…

    • Eu cred ca trebuie sa taci daca habar nu ai despre ce vorbesti .Intre mine si tine este o mare diferenta eu stiu foarte bine despre ce vorbesc tu doar din auzite si barfele Campulungului.Daca vorbesti de fratele „turcului : il chema DANIS si nu vei fi tu in viata ta un om cum a fost el ……si da varianta adevarata pe care o sustin este ca s-a sinucis si eu l-am vazut si viu si mort .
      Nu stiu daca Erdal s-a apucat de lucruri necurate dar daca a facut-o este din cauza anturajului prost a oamenilor atarnatori de linga el care acum sunt ca sacalii vor sa fure tot asa cum au facut-o dintotdeauna .
      Nu traia din salariu din Romania nu a trait niciodata din el din anul 2002 de cand a venit si te asigur 100 % ca pana in urma cu 5 ani nu a facut absolut nimic ilegal in Romania.

      Indiferent ceea ce a facut dupa asigur pe toata lumea ca a fost un om care a ajutat foarte multe persoane .

      Lasati-l sa se odihneasdca in pace iar daca aveti dovezi in ceea ce sustineti va sfatuiesc sa va prezentati la politie si sa declarati tot .
      Mi-ar fi placut sa faceti lucrul acesta inaite sa moara intrucat preferam sa il stiu in puscarie decat mort ……………… are 3 copii pe care ii cunosc de cand s-au nascut

      O zi buna