Web Analytics

Turcii de la Opsan îşi deschid prima fabrică din România în CTPark Piteşti

de | 2.05.2018 15:42 | Economie

01 OpsanProducătorul turc de componente pentru industria auto Opsan va deschide prima fabrică din România în parcul industrial CTPark Piteşti, viitoarea clădire urmând să fie construită de dezvoltator special pentru acest proiect. Compania turcă a închiriat 5000 mp în parcul industrial dezvoltat de CTP,  tranzacţia fiind intermediată de Dunwell, agenţia de brokeraj specializată exclusiv în segmentul industrial al pieţei imobiliare.
„Această primă tranzacţie din sectorul productiv reprezintă pentru echipa Dunwell atât finalizarea unui proces de durată, cât şi confirmarea capacităţii noastre de a activa cu succes pe acest segment al pieţei imobiliare şi de a ne servi clienţii cu expertiza noastră. Rezultatul colaborării cu Opsan şi CTP ne dă încredere pentru următoarea perioadă, acum concentrându-ne eforturile spre celelalte proiecte aflate în pipe-line”, a spus Marian Orzu, managing partner Dunwell.
Extinderea Opsan în România şi alegerea construirii primei unităţi productive la Piteşti este atât o consecinţă a calităţii forţei de muncă din sectorul industriei auto, dar şi datorită infrastructurii existente în zonă.

Infrastructura și forța de muncă specializată i-au atras pe turci

„Alegerea de către Opsan a CTPark Piteşti pentru dezvoltarea primei lor investiţii în România este pentru noi o confirmare că CTP îşi îndeplineşte cu succes rolul de a oferi cele mai bune soluţii clienţilor săi. Clădirea pe care o vom dezvolta pentru Opsan include spaţii de producţie adaptate nevoilor lor, precum şi birouri, în aşa fel încât angajaţii noului nostru chiriaş să beneficieze de cele mai bune condiţii pentru a-şi desfăşura activitatea”, a declarat Iulia Buşcă, business development manager în cadrul CTP România.
Opsan este unul dintre liderii industriei de componente auto din Turcia, utilizând cele mai noi tehnologii şi echipamente pentru operaţiuni de ştanţare, sudură şi montaj. Expertiza sa se referă în special la: caroserie şi componente şasiu, scaune şi piese de interior, proiectare şi fabricare de scule şi dispozitive.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole