Turcan, despre Rareș Bogdan: ”Are pusee de megalomanie”

de | 26.11.2021 15:08 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Fostul ministru al Muncii a declarat vineri că prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan ”are pusee de megalomanie”, adăugând că specialiştii pot spune că de obicei ”această grandomanie vine la pachet cu foarte mult ridicol”.

CITEȘTE ȘI: Nori negri imobiliari se adună deasupra Primăriei Piteşti

”Rares are pusee de megalomanie, pentru că vorbeşte din ce in ce mai mult despre el însuşi la persoana a treia. Din punctul meu de vedere, asta în sine ar trebui sa-l îngrijoreze. E clar ca trece prin nişte episoade de grandomanie…daca aţi întreba nişte specialişti, sigur că vor spune că de obicei această grandomanie vine la pachet cu foarte mult ridicol”, a declarat Raluca Turcan.

CITEȘTE ȘI: La Parchetul Costeşti și Poliţia Stolnici pute a corupţie de la o poştă!

Ea a comentat astfel afirmaţiile lui Rareş Bogdan care a criticat-o după ce a anunţat că nu mai sunt bani de pensii, acuzând-o de iresponsabilitate şi anunţând că va cere sancţionarea sa..

 

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Haine contrafăcute scoase la vânzare de argeșeni
Haine contrafăcute scoase la vânzare de argeșeni

Polițiștii au continuat controalele în societățile comerciale. Astfel că, în patru magazine din Câmpulung, agenții au descoperit comercianții care puneau la vânzare haine contrafăcute. 550 de articole vestimentare au fost identificate neconforme, iar vânzătorii s-au...


Loading RSS Feed