Web Analytics

Tulburătoarea poveste a lui Dragoş Armani, tânărul care a murit săptămâna trecută într-un accident de maşină

de | 18.01.2018 12:16 | Actualitate

5 stoican marian# Își creștea singur fetița premiantă și fusese părăsit de soție după nașterea copilului
Săptămâna trecută, pe 10 ianuarie, Marian Dragoș Stoican, zis și Dragoș „Armani”, un tânăr care urma să împlinească 30 de ani pe 22 ianuarie, a murit într-un teribil accident după ce a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod. Decesul său a stârnit un val de emoție, pe Facebook curgând sute de mesaje de condoleanțe de la cei care l-au cunoscut. S-a bătut monedă pe faptul că Dragoș era cercetat sub control judiciar într-un dosar de proxenetism, însă puțini sunt cei care știu dureroasa și impresionanta sa poveste de viață.
Jurnalul de Argeș a stat de vorbă cu mai mulți apropiați ai lui Dragoș. Tânărul de doar 30 de ani avea o fetiță elevă în clasa a III-a la o școală din Câmpulung Muscel. Iar fetița, pe care a crescut-o singur, are în fiecare an rezultate excepționale la învățătură și a obținut numeroase premii la concursuri importante de vioară și dans. Între Dragoș și fetița sa era o legătură foarte specială, iar acesta se ocupa mult de educația ei. Dragoș Stoican a divorțat la scurt timp după nașterea fetiței, soția sa plecând în București și lăsându-l să se ocupe singur de copil. Dragoș a muncit foarte mult pentru a își crește copilul.

Cu o zi înainte să moară, își găsise loc de muncă peste hotare

Drama morții lui Dragoș Stoican este cu atât mai mare cu cât acesta își găsise un loc de muncă peste hotare cu o zi înainte să piară în teribilul accident de mașină. Iar cu câteva ore înainte de tragicul sfârșit, Dragoș postase pe contul său de Facebook o filmare de la o petrecere la care participase alături de câțiva prieteni.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii