Web Analytics

Tudorel Pieleanu a câștigat concursul pentru șefia Poliției Argeș

de | 17.09.2018 12:26 | Actualitate

Luni 17 septembrie, la București a avut loc concursul pentru șefia Poliției Argeș. Iar comisarul-șef Tudorel Pieleanu a câștigat concursul, învingându-l pe contracandidatul său, comisarul-șef Gabriel Gheorghe, actualul adjunct al IPJ Argeș. Tudorel Pieleanu era șef interimar al IPJ Argeș din 17 iulie a.c. Anterior, Tudorel Pieleanu a fost adjunct al IPJ Teleorman și șeful Poliției Alexandria.  Tudorel Pieleanu lucrează în poliție din 1993, an în care a absolvit Academia de Poliție.

 

Denis Grigorescu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

3 Comentarii

  1. hai să fim seriosi acest analfabet si escroc avea concursul cu subiecte si raspunsuri dinainte aranjat, de carmen dan si infractorul dragnea ,o palmă pe obrazul poliţiei argeşene şi romăne,celalalt candidat care este si adjunct, a fost timp de cateva luni interimar la ipj arges .psd distruge si murdareşte tot ce este profesionism in ceea ce inseamnă calitate si ca pregătire ca oameni in sistem ,rusine mizeriilor

    • Hai să fim serioși. Gherghe abia a luat examenul pentru adjunct cu sprijinul politrucilor PSD-ALDE, cu toate că nu avea această capacitate profesională. El se ocupă de afacerile murdare pentru gruparea Crăciun-Mărăcineni. Acum este nemuțumit pentru că un alt protejat al politicienilor PSD-ALDE a luat examenul ? Să reclame la dr. Manu că acum nu a mai avut examenul aranjat ca data trecută. Sunt polițiști în IJP Argeș mult mai bine pregătiți decât acest Gherghe, spre ex: Badea Marian – circulație – șef de promoție la AI Cuza, Edi Bilă – judiciar, Neagoe – Pol. Pitești, Ciolan – Câmpulung, Barbu – Costești, Mihalcea – Mioveni, Bălan – Curtea de Argeș, Avram – Pol. Pitești și bineînțeles NEDELESCU COSTEL.

  2. toti banditii din politie reactioneaza domnul gherge este adjunct din 2014 ,ori mancati cacat ,domnu manu este presedinte din 2016 asa ca hai sictir cu penalii vostri că noi stim mult mai multe ,hai stim activitaţile fiecaăruia din ipj si municipiul piteşti lasţine cu cinismul şi impertinenţa dumnavoastra ,care protejaţi crima organizată şi toate clanurile din argeş recte clanul de la berevoiesti,costesti,cămpulung,după ce ca sunteţi cum sunteţi sustineţi un infractor de la teleorman cu 7 firme care n-afost in stare să facă nimic acolo de incompetent ce era si borfaş pe mană cu borfaşii,si este adus de doi infractori care au gazat oameni in arges rusinos cel putin inainte mai era acolo un dan fătuloiu un berechet altceva.