Web Analytics

Trupa Compact a avut un concert de senzaţie la Piteşti

de | 26.01.2017 15:45 | Actualitate

17 01

După o pauză de mai mulți ani, Compact, una dintre cele mai iubite trupe românești din toate timpurile, a revenit la Pitești cu un concert special, ce a avut loc vineri, 20 ianuarie la Club Hush.

În fața unei săli arhipline și a unui public foarte cald și interactiv, solistul Paul Ciuci și colegii săi au arătat încă o dată de ce trupa Compact este una cu atât de mare impact în rock-ul românesc. Timp de mai bine de o oră și jumătate cât a durat concertul, Paul Ciuci, Aurel Vasilescu, Adrian Kiseleff și Alex Miu au cântat împreună cu cei peste 500 de fani hituri clasice precum „Fata din vis”, „Cântec pentru prieteni” sau „Un alt început” și melodii mai noi, dar la fel de bine primite, precum „La mulți ani, iubirea mea”, aceasta din urmă fiind produsă chiar de piteșteanul Smiley.
Printre fanii prezenți la Club Hush i-am remarcat pe designerul Stela Lucici, pe soțul său-pictorul Augustin Lucici, Răzvan Tunaru – directorul Sălii Sporturilor și Gabriel Săndulescu – manager Tenis Club As.
Trupa Compact a luat ființă în 1977 la Cluj, însă a intrat în atenția publicului abia în 1981, an în care și-a găsit identitatea muzicală datorită cooptării lui Paul Ciuci – solist, chitarist și compozitor. A fost un început de drum, compozițiile lui Paul Ciuci s-au făcut remarcate rapid datorită stilului și timbrului aparte, iar în scurt timp Compact a devenit una dintre cele mai cunoscute și iubite formații rock din România.

Foto: Diana Iordache

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii