Web Analytics

Trupa CARGO, dată în judecată de familia lui Adi Bărar

de | 31.01.2023 20:45 | Actualitate, Home

Fiica și soția fostului lider al trupei Cargo Adi Bărar i-au dat în judecată pe membrii renumitei formații rock. Ele cer  interzicerea folosirii brandului CARGO până la finalizarea unui proces în care să se decidă cum poate fi folosită marca. Fondatorul trupei Cargo, Adrian Armand Bărar, a decedat în data de 8 martie 2021.

Citește și: Cântărețul Mircea Rusu Band, autorul melodiei „Omul bun și pomul copt”, condamnat la închisoare

Adriana Bărar, fiica artistului, a declarat pentru pressalert că familia a încercat să ajungă la o înțelegere amiabilă cu ceilalți muzicieni din Cargo, dar a fost imposibil.

Citește și: Ultima oră! Florin Plecanciuc a demisionat din Consiliul Local Pitești!

„Am încercat să ne înțelegem amiabil cu ei timp de aproape un an și jumătate, după care am trimis notificări prin avocat, nu s-a ajuns la nicio colaborare. Au continuat cu atitudinea asta de lipsă de respect față de Adi și am vrut cumva să punem punct la toată șarada asta. Am ajuns la proces din păcate. (…). Ne-a mai deranjat foarte tare  că ei au încercat să înregistreze marca Cargo pe numele lor la OSIM, cu toate că era înregistrată pe Adi Bărar în 2004, fără ca ei să conteste acest lucru de-a lungul anilor. Au depus cererea de înregistrare anul trecut în iarnă, noi am depus o opoziție în acest sens și le-a fost respinsă cererea de înregistrare. Am discutat și despre o posibilă licențiere a mărcii, dar avocații lor nu mi-au mai răspuns și cumva a rămas în aer toată treaba asta, ei și-au văzut de treaba lor“, a  declarat Adriana Bărar.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *