Web Analytics

Tronson de promenadă la Mioveni. Primarul: „Le cerem scuze conducătorilor auto”

de | 22.06.2023 11:50 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Joi, 22 iunie, de la ora 17, la Mioveni are loc o şedinţă publică a Consiliului Local. Printre proiectele de hotărâri care vor fi supuse aprobării plenului figurează și cel iniţiat de primarul oraşului, Ion Georgescu, privind instituirea zonei de promenadă pe bulevardul Dacia.

Citește și: PRESShub. 10 șefi la 38 de angajați. Fondul Român de Contragarantare sau cum să iei salariu fără să faci nimic

De câțiva ani, în câteva luni ale verii, pe tronsonul cuprins între intersecția Bulevardul Dacia/Strada 7 septembrie 1485 și intersecția Bulevardul Dacia/Strada Hanu Roșu, circulația auto este închisă sâmbăta și duminica, pentru a le oferi cetățenilor posibilitatea de plimbare, de promenadă în condiții de siguranță.

Până acum închideam circulația auto timp de trei luni. Din acest an am stabilit să fie doar două luni de restricție, iulie și august. Le cerem scuze conducătorilor auto că nu pot circula în weekend-uri în această perioadă, dar și pietonii și mai ales copiii au dreptul la mișcare în condiții de siguranță, au dreptul la o viață sănătoasă” – ne-a declarat Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *