Web Analytics
scris joi, 07.09.2023

Trofeul Posada Rock este al timişorenilor

S-a încheiat ediția din acest an a Festivalului de Muzică Rock Posada, o manifestare care acum a devenit parte a proiectului Școala de rock, finanțat prin PNRR. La Câmpulung au concertat trupe din elita metal rock-ului și trash-ului european, iar unsprezece formații au fost în concursul pentru obținerea unuia dintre cele cinci premii.
Din juriu au făcut parte, printre alții, Cristi Gram, Bogdan Trîmbaciu, Răzvan Brăileanu și Lenți Chiriac, iar concluzia a fost că trupa meritorie a Rock Posada este Diluvian Collapse, din Timișoara, aceasta primind Marele Premiu.

Trofeul Posada Rock este al timişorenilor

Apoi, premiul I a revenit craiovenilor de la Crimena, premiul II, The Groovy Bastards, din București, al treilea premiu a ajuns la Leather Brigade, tot din Capitală, iar Premiul ”Zaharia Rădulică” a fost conferit ieșenilor de la Serpent Dream.
Pentru cei interesați, deja au fost puse în vânzare abonamente pentru ediția viitoare. În 2024, Posada Rock va fi tot la Câmpulung, în perioada 30 august-1 septembrie.
C.I.B.

Citește și „Analogue” Festival, succes total şi la a doua ediţie. Zeci de mii de participanţi au încheiat vara la Mioveni

Citește și În weekend, Archangels Fest a fost capitala moto-rockului românesc

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *