Web Analytics

Trimis în judecată pentru șantaj în formă continuată. A creat conturi false pe o reţea de socializare

de | 17.09.2020 17:51 | Actualitate

 

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de șantaj în formă continuată.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada mai- iunie a.c., un bărbat de 41 de ani, din Șercaia, județul Brașov, ar fi creat conturi false pe o reţea de socializare, creând reprezentarea că acele conturi aparţin unor tinere.

Utilizând aceste conturi, cel în cauză ar fi obţinut fotografii în ipostaze compromiţătoare de la mai mulți bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 69 de ani, iar ulterior i-ar fi constrâns să-i trimită sume de bani, ameninţându-i cu divulgarea imaginilor compromiţătoare și, atribuindu-și calități oficiale, cu întocmirea unor dosare penale.

Reamintim că, în ziua de 3 august a.c., cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind dispusă măsura arestului preventiv. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii