Web Analytics

Trei zile și trei nopți de muzică rock

de | 29.07.2022 07:39 | Actualitate, Home

Stonebird Festival revine și în acest an la Corbii de Piatră. Cu mic, cu mare, iubitorii rock-ului sunt invitați să petreacă 3 zile și 3 nopți de neuitat. Pe 12, 13 și 14 august, în Argeș vor sosi cele mai iubite trupe de rock din România: Phoenix Transsylvania, Dirty Shirt, Lupii și Alex Calancea Band, White Mahala, Bucium, IRIS – Cristi Minculescu, Valter& Boro, Bucovina, Timpuri Noi, ZOB, Uniforma, CARGO, Trooper Romania, ALTAR Romania, NEW JERSEY, C.A.S.H.

Citește și: Ceremonie militară, mâine, la Școala Forțelor Terestre ”Basarab I” Pitești

Parcarea și camparea sunt gratuite. Copiii cu vârsta de până la 12 ani au acces gratuit. Copiii care nu au împlinit vârsta de 8 ani au acces în zona de festival doar însoțiți de un părinte. Copiii care nu au împlinit vârsta de 14 ani au acces în perimetrul festivalului doar însoțiți de un adult. Persoanele cu dizabilități beneficiază de acces liber.
La precedentele ediţii au fost prezente trupe celebre ale rock-ului şi aproape 15.000 de fani. Aceştia, în afară de festival, au ales să viziteze obiectivele turistice din zona Corbi, iar impresiile lor, împărtăşite altor oameni, a făcut ca numărul turiştilor să crească de la an la an.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *