Web Analytics

Trei terase și o sală din domeniul jocurilor de noroc din Pitești amendate de polițiști

de | 2.12.2020 13:47 | Actualitate

 

În ziua de 1 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au constatat că trei operatori economici, de tip terase, au încălcat prevederile referitoare la modul de organizare a activităţii, prin compartimentarea spațiului fiind asimilabile spațiilor închise.

În urma celor constatate, au fost aplicate 3 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 8.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, iar reprezentanţii celor trei societăți au fost instruiți cu privire la modul de organizare, precum și la respectarea măsurilor de protecție individuală de către angajați și de către clienți, în cadrul activității comerciale.

 

Citește și Situația epidemiologică din județul Argeș-Covid-19

 

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au finalizat verificările privind activitatea unui operator economic din domeniul jocurilor de noroc, care funcționa la data de 24 noiembrie a.c., încălcând prevederile H.G. 667 din 12 noiembrie 2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României și Hotărârii CJSU 60 din 23 noiembrie 2020.

În urma celor constatate, a fost aplicată o sancţiune contravenţională, în valoare de 2.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii