Web Analytics
scris duminică, 01.10.2023

Trei tenori argeşeni, în concert extraordinar la Sinagoga Piteşti

Comunitatea Evreilor Piteşti şi Asociaţia Culturală „D.G. Kiriac” organizează, vineri, 6 octombrie, de la ora 19, un nou eveniment cultural la Sinagoga Piteşti.

Trei tenori argeşeni, în concert extraordinar la Sinagoga Piteşti

Citeşte şi: Anul universitar se deschide la Pitești Arena pe 3 octombrie

Este vorba despre un recital extraordinar susţinut de trei tenori argeșeni: Sorin Nițu, Marian Coman, și Dan Luțescu. Romanţe celebre, faimoase arii de operă și îndrăgite canțonete vor face inimile să vibreze în interpretarea acestui formidabil trio de tenori, alături de invitații lor speciali: mezzosoprana Andra Bivol Costea, soprana Daniela Hodojeu și baritonul Marius Bălan.

În cadrul evenimentului vor fi interpretate lucrări din repertoriul internațional și național cum ar fi: arii din opere celebre de Giacomo Puccini („Nessun Dorma”, „E lucevan le stelle”), canțonete celebre („O sole Mio”, „Torna Suriento”, „Dicintencello Vuie”), romanțe („Nu se poate”, „Car frumos cu patru boi”) și multe altele.

Biletul costă 25 de lei, iar rezervări se pot face pe Whatsapp, la numărul de telefon 0774541167, sau pe e-mail – sinagogapitesti@gmail.com.

Vă reamintim că vineri, 29 septembrie, la Sinagoga Piteşti a avut loc un spectacol-eveniment, intitulat „Cioburi de oglindă”, cu Maia Morgestern în rolul principal.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *