Trei primari argeşeni au dat cu subsemnatul în „Dosarul referendumului”

de | 17.10.2013 16:57 | Politica si Administratie

Câţiva primari din Argeş au fost şi ei să dea cu subsemnatul în legătură cu ceea ce s-a întâmplat în timpul referendumului din vara trecută, cel în urma căruia viceprimarul Liviu Dragnea a fost trimis în judecată de către DNA. Interesant e că primarii argeșeni chemați la Parchetul din Costești la audieri îl acuză  pe fostul senator PDL Mircea Andrei că le-ar fi făcut plângeri penale.

Aurel Bălășoiu, primar Rociu: „Cearşeaful trebuia scuturat când s-au culcat PDL-iștii, nu acum când s-au sculat…”

De altfel, edilul care a făcut și cele mai multe drumuri la Parchetul Costeşti  este primarul comunei Rociu, Aurel Bălăşoiu. Acesta a fost luat la întrebări, anul trecut, dar şi în acest an pe tema listelor suplimentare, mai exact cum a făcut de a ajuns la procentul de vot de 105% în comuna pe care o conduce. „Cei înscrişi au venit toţi. Pe listele suplimentare permanente s-a făcut un procent de 94%. Mi s-au făcut trei plângeri penale cărora nu le-am dat importanţă pentru că nu aveam nicio vină, dar am fost chemat să dau declaraţii. Ce să facem? Acum suntem la mâna doamnei Kovesi, ea are asul pe mânecă, dacă ai noștri n-au scuturat cearșaful când s-au culcat PDL-iştii, nu acum când s-au sculat…”

Nicolae Radu, primar Negrași: ”PDL-știi mi-au făcut patru plângeri, dar am primit N.U.P”

„Mi s-au făcut patru plângeri penale de către Mircea Andrei şi Bârlogeanu de la  PDL-ul de la mine din comună. Mi s-au făcut patru dosare,  m-au cercetat şi mi-au dat neânceperea urmăririi penale. Păi, dacă nu aveam nicio vină?! Şi apoi, procentul pe care  l-am obținut a fost doar de 80%, asta pentru că așa sunt eu, un om modest, în viaţă”, spune şi primarul comunei Negraşi, Nicolae Radu.

Marin Pană, primar Recea: „Hoţul strigă hoţul”

„Nu am obligat pe nimeni să vină la vot, este vorba despre câteva persoane care erau bolnave, a fost o problemă legată de comisia care s-a deplasat la domiciliul acestora și din care au făcut parte reprezentanţi ai tuturor partidelor. Apoi, reprezentantul PDL în localitate, domnul Preda Gigi, mi-a făcut plângere. Dar nu m-au mai chemat, nici nu cred că au de ce să mă mai cheme să dau declaraţii pentru că nu am făcut nicio ilegalitate. Dar mai ştii? Te aştepţi la orice! Procentul a fost de 62%. Nu a fost o cifră aşa mare şi au fost puţini pe listele suplimentare. Face plângere cine fură. Ştiţi cum e, hoţul strigă hoţul”, este de părere primarul comunei Recea, Marin Pană.
Alina Crângeanu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii