Web Analytics

Trei persoane au fost găsite în stop cardio-respirator în Argeș

de | 1.02.2019 12:28 | Actualitate

 

În ultimele 24 de ore, echipajele SMURD au gestionat 44 de cazuri pentru acordarea asistenței medicale de urgență, iar în alte trei situații intervenția a fost asigurată de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Astfel, un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în municipiul Pitești, strada Gârlei, la o pacientă de 84 de ani, găsită în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare, ulterior fiind predată unui echipaj al Ambulanței.

De asemenea, un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș a intervenit în localitatea Arefu, la un pacient de 56 de ani, găsit în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare, dar fără rezultat.

Un echipaj cu ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în municipiul Pitești, strada A.D. Xenopol, la un pacient de 76 de ani, găsit în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare, dar fără rezultat.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii