Web Analytics

Trei noi înţelegeri perfectate la BCM U Piteşti

de | 9.07.2020 13:13 | Sport

Săptămâna trecută a fost semnat contractul dintre BCM U Pitești și Bogdan Popa. Considerat a fi unul dintre jucătorii tineri cu cel mai mare salt valoric în sezonul 2019-2020, Bogdan a ieșit din incidența regulii U23. Noul vultur este unul dintre cei mai redutabili shooteri ai echipei naționale a României.
”Mă bucur foarte mult că am reușit să ajung la Pitești. Tot ce îmi doresc este să câștigăm cât mai multe meciuri și, de ce nu, trofee”, a spus Bogdan Popa.
De asemenea, Goran Gajovic, unul dintre cei mai importanți jucători în sezonul precedent și căpitan al echipei, continuă alături de BCM U Pitești. Gajovic are o singură dorință. Aceea de a aduce un trofeu la Pitești! ”Sunt foarte fericit că voi petrece al doilea sezon la Pitești. Aștept cu nerăbdare să ne bucurăm împreună în perioada următoare. Îmi este dor de baschet!”, a spus Gajovic.
De reținut că și Tony Bishop continuă alături de BCM U Pitești! Internaționalul panamez va bifa un nou sezon alături de familia alb-violetă. El a fost unul dintre cei mai importanți jucători pe care s-a bazat echipa în ultimele două ediții competiționale. Tată a două fetițe cu certificat de naștere românesc, Tony se află la Pitești și este nerăbdător să reia antrenamentele.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii