Web Analytics
scris vineri, 05.11.2021

Trei motociclete supersport de la KTM pe care te poți baza: RC 8C, RC 390 și RC 125

Trei motociclete supersport de la KTM pe care te poți baza: RC 8C, RC 390 și RC 125

Motocicleta KTM RC 8C este o „armă” ultra ușoară proiectată cu un singur scop, de a decima timpii pe tur și de a afirma autoritatea portocalie la linia de start. În producție au intrat doar 100 de unități, ceea ce înseamnă că acest supersport este foarte limitat, un model unicat. A fost construit în colaborare cu Kramer Motorcycles și are un șasiu construit manual și proiectat special pentru curse. Gama supersport a producătorului austriac mai include motocicletele RC 125 și RC 390. Specialiștii noștri vă așteaptă să descoperiți cele mai noi motociclete KTM sau provenind de la alți producători în magazinul ATVRom Sibiu, alături de colecții diversificate de echipamente moto și off-road pentru bărbați și femei.

KTM RC 8C beneficiază de componente premium și părți dovedite în curse, de la jante Dymag și anvelope Pirelli Diablo, până la frâne Brembo. RC 85 este pus în mișcare de un motor compact și ușor LC8c 889 cc, 2 cilindri, 4 timpi capabil să dezvolte până la 128 cai putere. Dacă vă sună familiar, este pentru că aceeași unitate se regăsește și pe modelul KTM 890 Duke R, însă în cazul lui RC 8C este mai axat pe creșterea puterii și viraje. Beneficiul utilizării unui motor de producție se reflectă prin mentenanța ușoară și accesibilitatea la nivel de componente și părți, fără sacrificiul performanței. Pentru că pe circuit informația înseamnă viteză, RC 8C dispune de un bord facil de folosit cu cea mai recentă tehnologie pentru a înregistra multiplele aspecte ale evoluției pe pistă. Toate datele sunt integrate cu ajutorul AIM RaceStudio, pentru a putea fi studiate mai târziu. KTM RC 8C este proiectat și optimizat aerodinamic de aceeași echipă care a făcut designul pentru modelul de curse KTM RC16 MotoGP. Caroseria ultra puternică, dar foarte ușoară GRP cu carbon Kevlar vă aduce mai aproape de experiența GP. RC 8C dispune de un rezervor de 16 litri, pornire electrică, o cutie cu 6 viteze, suspensie față WPXACTPRO7543 și suspensie spate WPAPEXPRO7746, cu lungimea cursei de 120 mm, frâne pe discuri puternice și o șa de înălțime 820 mm.

KTM RC 125 se remarcă de la prima vedere prin stylingul inspirat de lumea MotoGP și este un model construit atât pentru stradă, cât și pentru circuit. În dotarea sa intră un motor cu un cilindru, 125 cc, 15 cai putere, 4 timpi, pe răcire cu lichid. Ghidonul permite ajustarea, astfel încât atunci când veți părăsi pista pentru a vă aventura în spațiul urban, nu veți întâmpina dificultăți pentru a realiza aplicațiile mai relaxate, de zi cu zi. KTM RC 125 are un design inspirat de la modelul RC16, atât din punct de vedere ergonomic, cât și ca și opțiuni de culoare. Ecranul TFT nou asigură acces facil și vizibilitate perfectă noaptea și ziua.

KTM RC 390 impresionează prin pachetul complex cu tehnologii de ultimă oră și stylingul inspirat de curse și oferă o livrare instantă a puterii. Manevrabil și sofisticat, RC 390 este un concurent redutabil în clasa sa. Motorul 373 cc pe răcire cu lichid, un cilindru, 4 timpi oferă performanță fără precedent. Din punct de vedere cromatic, modelul dispune de două opțiuni de culoare.

Surse foto:

https://www.ktm.com/en-ro/models/supersport/ktm-rc-8c-2022.html

Distribuie!

0 Comentarii