Trei înfrângeri pentru echipa de handbal a Mioveniului în turneul de la Râmnicu Vâlcea

de | 30.12.2021 16:29 | Actualitate, Home, Sport

Asociația Handbalului Vâlcean ”Constantin Tita” și SCM Râmnicu Vâlcea au organizat a XIII-a ediție a Turneului Memorial ”Constantin Tita”, în perioada 28-29 decembrie 2021.

La turneu a fost prezentă echipa gazdă, Gloria Buzău, CSM Slatina şi Dacia Mioveni. Echipa argeşeană a pierdut toate cele trei confruntări la diferență de peste patru goluri.

Citește și Colonia ACH va fi cartier al Piteștiului

Reamintim faptul că echipa condusă de Goran Kurtes se află pe locul 12 în ierarhia din Liga Florilor, cu şase puncte acumulate după primele nouă etape ale sezonului 2021-2022. Campionatul se va relua pentru Mioveni pe data de 8 ianuarie, când va juca pe terenul celor de la SCM Gloria Buzău.

Acest articol este despre: dacia mioveni,handbal,infrangeri,turneu

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

DGA Argeș: Activitate de prevenire
DGA Argeș: Activitate de prevenire

La inițiativa Consiliului Județean Argeș și în baza Protocolului de colaborare încheiat în anul 2021, între MAI – Direcția Generală Anticorupție și Consiliul Județean Argeș, ofițeri din cadrul Serviciul Județean Argeș au desfășurat, în data de 19.05.2022,  o...

UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia
UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia

Comisia Europeană a prezentat în ziua de 18 mai planul REPowerEU - răspunsul său la situația dificilă și la perturbările cauzate pe piața mondială a energiei, de invazia Ucrainei de către Rusia. Există două argumente principale în favoarea transformării urgente a...


Loading RSS Feed