Web Analytics

Trei femei amenințate cu un cuțit și tâlhărite de un tânăr de 19 ani

de | 25.02.2022 12:02 | Actualitate

În seara zilei de 23 februarie, în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că un bărbat mascat ar fi sustras, sub amenințarea unui cuțit, trei telefoane mobile, de la trei femei, care se aflau într-un apartament din aceeași localitate.

”În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de _tâlhărie calificată_, conform art. 234 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.
În urma investigațiilor, polițiștii au identificat un tânăr de 19 ani, din Mioveni, bănuit de săvârșirea faptei. În ziua de 24 februarie, cel în cauză a fost depistat de polițiști și condus la sediul Poliției Orașului Mioveni”, transmite Poliția Argeș.

Citește și:Înainte de a fi găsit mort, Bolovan a fost bătut crunt şi aruncat de la o înălţime de trei metri

Cu ocazia cercetărilor, bunurile sustrase, a căror valoare a fost estimată la suma de 4.000 de lei, au fost recuperate și restituite persoanelor vătămate. Totodată, cu aceeași ocazie, a fost descoperit și cuțitul utilizat la săvârșirea infracțiunii, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

După administrarea probatoriului, în noaptea de 24 spre 25 februarie, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *