Web Analytics

Trei bărbați din Hârsești, reținuți pentru furt și amendați pentru nerespectarea ordonanțelor militare

de | 9.04.2020 13:39 | Actualitate

Trei bărbați din Hârsești au fost reținuți, ieri, de polițiști. Cei trei au tâlhărit pe stradă un cetățean din Bârla, folosind acte de violență. Înainte de furt, ei au fost opriți în trafic de polițiști și sancționați pentru nerespectarea ordonanțelor militare în vigoare. Ulterior faptei de tâlhărie, din descrierea făcută de victimă, polițiștii au bănuit cine sunt autorii faptei și au dispus cercetări în acest sens. Astăzi, cei trei bărbați vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești pentru a se lua o măsură preventivă.

În ziua de 8 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Formațiunii de Investigații Criminale Costești au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, și au reținut trei bărbați de 24, 25 și, respectiv, 34 de ani, toți din Hârsești.
Din cercetări s-a stabilit că, în cursul serii de 7 aprilie a.c., cei în cauză ar fi sustras unui bărbat de 45 de ani, din Bârla, suma de aproximativ 350 lei și un pachet de țigări, folosind acte de violență.
Anterior sesizării infracțiunii de tâlhărie, autoturismul în cauză fusese oprit pentru control de către polițiștii Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului, împrejurare în care cei trei ocupanţi au fost legitimaţi şi sancţionaţi contravențional pentru nerespectarea ordonanțelor militare în vigoare, cu amenzi în valoare totală de 10.000 de lei.
După administrarea probatoriului, bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, a transmis Biroul de Presă al IPJ Argeș.

(Foto descriptiv)

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole