Web Analytics
scris vineri, 20.01.2023

Trei argeșeni au furat anvelope și combustibil. Prinși în flagrant

Trei argeșeni au fost prinși în flagrant, miercuri, 18 ianuarie, în timp ce transportau 140 litri motorină, combustibil furat de la o firmă din Ștefănești. Anterior, în decembrie 2022, ar fi furat anvelope în valoare de 12.000 lei de la o firmă din Bradu.

Trei argeșeni au furat anvelope și combustibil. Prinși în flagrant

În ziua de 19 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, privind furtul unor anvelope de camion, înregistrat, inițial, cu autor necunoscut și furtul de combustibil, și au reținut trei bărbați, cu vârstele de 34 de ani, din Rociu, de 35 de ani, din Bradu, respectiv 35 de ani, din Suseni.

Citește și Tatăl copilului mort la dentist, după trimiterea în judecată a inculpaţilor: „Pentru bani, mint şi calcă şi pe cadavre, cum s-a întâmplat şi la noi”

„Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 03 decembrie 2022, bărbatul de 34 de ani, din Rociu și bărbatul de 35 de ani, din Bradu, ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale din comuna Bradu, de unde ar fi sustras 6 anvelope de camion, în valoare de aproximativ 12.000 de lei.

De asemenea, în seara zilei de 18 ianuarie a.c., aceiași bărbați, împreună cu bărbatul de 35 de ani, din Suseni, ar fi pătruns în curtea unei societăți comerciale din localitatea Ștefănești și, prin forțarea mecanismului închizător al capacului rezervorului, ar fi sustras cantitatea de 140 de litri de motorină, ulterior fiind depistați, în flagrant, în timp ce transportau combustibilul, cu autoturismul, pe raza localității Bradu”, a transmis IPJ Argeș.

Joi, 19 ianuarie, bărbați au fost reținuți pentru 24 ore, iar astăzi vor fi prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Activitatea a beneficiat de suportul tehnic de specialitate al Brigăzii Operațiuni Speciale Pitești.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *