Web Analytics

Trei accidente rutiere cu trei victime în Pitești, Mioveni și Costești

de | 11.12.2020 15:07 | Actualitate

 

În cursul zilei de ieri pompierii argeșeni au fost solicitați să intervină la trei evenimente rutiere petrecute pe raza municipiului Pitești și orașelor Mioveni și Costești. În urma acestor incidente au fost avariate trei vehicule și au rezultat trei victime.

În municipiul Pitești, o femeie de 69 de ani a suferit zgârieturi la nivelul feței și la piciorul drept, după ce a fost acroșată de un autoturism. Pacienta a fost asistată medical de către paramedicii SMURD la fața locului, iar ulterior a refuzat transportul la spital.

 

Citește și Tânăr reținut după ce a furat doi cai dintr-o herghelie. Complice a fost un minor de 16 ani

 

Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile în cartierul Făget din Mioveni și a fost nevoie de intervenția salvatorilor pentru a asigura măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor, precum și pentru a monitoriza starea conducătorului auto, care nu a necesitat transportul la spital.

În cartierul Pârvu-Roșu din Costești, un alt autoturism a ajuns într-un șanț, iar la fața locului a fost nevoie de intervenția paramedicilor SMURD, pentru a acorda îngrijiri medicale unui bărbat de 49 de ani, care a suferit răni în zona feței. Ulterior, pacientul a refuzat transportul la spital.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii