Web Analytics
scris sâmbătă, 13.01.2024

Transportatorii și fermierii continuă protestele. Au blocat intrările în marile orașe din țară

Protestatarii au blocat sâmbătă punctul de trecere de la vama Siret, parcând tractoarele astfel încât traficul rutier să fie imposibil. Mai multe echipaje de Poliție au venit la fața locului. Peste 200 de vehicule participă la protestul de la Vama Siret.

Transportatorii și fermierii continuă protestele. Au blocat intrările în marile orașe din țară

Citește și: Șoferiță răsturnată în râpă cu mașina, la Dâmbovicioara


Probleme similare au fost semnalate la Nădlac și Albița, acolo unde protestatarii s-au strâns în număr mare și nu au mai lăsat pe nimeni să treacă. În vămile Nădlac s-au adunat circa 60 de utilaje, iar în vama Albiţa au fost circa 200 de fermieri care au spus că duminică vor reveni și vor bloca un nod rutier important către vama Albița.
La Craiova, sute de tractoare și camioane au blocat intrarea în oraș și drumurile spre vămile din Calafat și Bechet. Peste 100 de tiruri și tractoare ale transportatorilor și fermierilor din Tulcea au pornit în marș și în județul Constanța, potrivit News.ro. În contextul protestelor transportatorilor şi ale fermierilor, pe autostrada A6 Balinţ-Lugoj, la intrare în municipiul Lugoj, judeţul Timiş, traficul rutier este blocat pe sensul de coborâre dinspre autostradă către DN6 (Varianta Ocolitoare a Mun. Lugoj), din cauza coloanei de autovehicule ce se deplasează cu viteză redusă pe DN6, anunţă Centrul Infotrafic din IGPR.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *