Web Analytics

Transporta material lemnos având avizul primar de însoțire completat necorespunzător

de | 29.05.2017 08:08 | Actualitate

material lemnosÎn ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 162 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 40.955 de lei și au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 15 permise de conducere și au retras 7 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii Secției de Poliție Rurală Domnești l-au depistat pe Ș.D., de 27 de ani, din comuna Pietroșani, în timp ce transporta 13,1 m.c. material lemnos având avizul primar de însoțire al materialului lemnos completat necorespunzător.

Tânărul a fost sancționat contravențional, conform Legii nr. 171/2010, cu amendă în valoare de 4.000 lei, iar cantitatea de 13,1 m.c. material lemnos a fost confiscată și predată în custodie O.S. Domnești.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole