Web Analytics

Transport ilegal de lemne. Amendă de 1.000 de lei pentru șofer

de | 20.02.2022 13:22 | Actualitate

În ziua de 18 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț, împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Ploiești – Biroul Garda Forestieră Județeană Argeș, sau specialiști silvici, au acționat pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice pe raza de competență, ocazie cu care au depistat doi bărbați, de 27, respectiv 40 de ani, din Bughea de Jos și Bughea de Sus, care transportau material lemnos cu atelaje hipo, fără a deține documente de proveniență sau însoțire a transportului de material lemnos.

Citește și: Cartelul de la Mărăcineni e peste tot! Avocatul Sabie îl apără pe Stelică Crăciun, dar şi primăria condusă de cumnatul acestuia, de unde a încasat onorarii de 1,4 milioane lei

În urma evaluării de către specialiști silvici, s-a constatat că cei în cauză transportau cantitatea totală de aproximativ 1,5 metri cubi de material lemnos.

Ca urmare a celor constatate, au fost aplicate douăsancțiuni contravenționale, în valoare de 1.000 de lei, fiecare, conform Legii 171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Câmpulung.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *