Web Analytics

Transferuri interesante la FC Argeș! Jucători de la Cherno More și Palmeiras

de | 6.01.2023 18:15 | Actualitate, Home, Sport

FC Argeș continuă campania de achiziții pentru întărirea lotului cu care va aborda partea secundă a acestui sezon competițional. După înțelegerile cu fundașul croat Mario Zebic (ex. Korona Kielce) și mijlocșul român Andrei Costin Tîrcoveanu (ex. FC Botoșani), clubul piteștean a obținut semnăturile a încă doi jucători: Mimito Biai, originar din Guineea-Bissau și Lucas Brendon din Brazilia. Ambii au semnat contracte valabile până la 30 iunie 2024.

Mimito Biai are 25 ani și evoluează pe postul de mijlocaș central, dar poate fi folosit și ca atacant. În prima parte a acestui sezon competițional, fotbalistul african care are și cetățenie portugheză, a evoluat la Cherno More, formație care activează în prima ligă din Bulgaria. Vitoria Guimaraes, Panaitolikos și Academica de Coimbra sunt echipele pe care fotbalistul le-a mai bifat în carieră. Fotbalistul format la academia Benficăi are două selecții la reprezentativa U19 a Portugaliei și șase apariții la selecționata U20 a lusitanilor. Mijlocașul care măsoară 1.73 m înălțime și cântărește 68 kg este cotat la 250.000 euro de tranfermarkt.com.

Citește și Sărbătoare frumoasă la Schitu Golești

Lucas da Silva Estevam Brendon are 27 ani, este fundaș central și măsoară 1.88 m înălțime. În sezonul precedent a evoluat în primul eșalon din Vietnam, la Ho Chi Minh City. Fotbalistul format de clubul brazilian Palmeiras a jucat timp de patru sezoane, între 2017 și 2021 în Portugalia, la echipele Portimonense, Coimbra, SC Covilha și Leixões, activând în primele două ligi ale fotbalului lusitan. Lucas a adunat până acum în carieră 128 de meciuri și 5 goluri. În prezent, fundașul este cotat de transfermarkt la 250.000 euro.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *