Web Analytics

Transferul lui Honciu de la Dunărea Călărași – prima mutare la capitolul achiziții a antrenorului Ionuț Badea

de | 17.06.2020 09:28 | Actualitate, Sport

FC Argeș se pregătește deja pentru sezonul următor care ar putea fi parcurs la nivelul primului eșalon. Antrenorul Ionuț Badea a făcut prima mutare la capitolul achiziții.

Experimentatul mijlocaș Georgian Honciu, al doilea marcator al Dunării Călărași în sezonul încheiat pentru trupa pregătită de Cristian Pustai, a semnat pe doi ani cu alb-violeții, echipa care joacă în play-off-ul Ligii 2 și care speră la o promovare în prima ligă.

“Sunt foarte bucuros şi fericit că am ajuns la Piteşti. FC Argeş este un club serios, de tradiţie, care vrea performanţă!. Mi-a plăcut foarte mult proiectul care mi-a fost prezentat. Am acceptat să vin din mai multe motive. În primul rând, îmi place echipa, iar oamenii de aici sunt serioşi. Un alt motiv pentru care am ales Piteştiul este faptul că am fost coleg la Mioveni cu directorul executiv Bogdan Stoica. Sunt şi mai aproape de casă, eu fiind originar din Târgovişte. Echipa este în play-off şi se bate la promovare. Conform regulamentelor, eu nu voi putea fi folosit în cele 5 meciuri din play-off, dar voi fi alături de băieţi cu sufletul!. Le ţin pumnii în această luptă pentru promovare şi sper să reuşească ce şi-au propus. Îmi doresc foarte mult să joc cu FC Argeş în Liga I. Obiectivul personal este să joc cât mai bine şi să îmi ajut echipa”.

În cariera sa, Georgian Honciu a mai evoluat, pe lângă Chindia Târgoviște, ACS Șirineasa și Dunărea Călărași, pentru Fortuna Poiana Câmpina și CS Mioveni.

Antoniu Neguț

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii