Web Analytics
scris vineri, 24.11.2023

Transfer în masă de medici ATI de la Spitalul Mioveni la „Județean”. Dr. Ciocănea: „Sunt niște discuții”

Conform unei informații apărute în spațiul public, la începutul lunii decembrie vor fi transferați de la Spitalul Mioveni la Spitalul Județean de Urgență din Pitești, pentru Secția ATI, șase medici. Măsura ar fi ca un balon de oxigen pentru unitatea medicală din municipiul reședință de județ, având în vedere că la secția ATI a spitalului din Pitești a mai rămas un singur medic anestezist, care se ocupă de 12 săli de operații.

Transfer în masă de medici ATI de la Spitalul Mioveni la „Județean”. Dr. Ciocănea: „Sunt niște discuții”

Citește și: Viceprimarul Mioveniului confirmă: Nou director la Spitalul Orășenesc

Pentru a verifica această informație, am vorbit direct cu dr. Adrian Ciocănea (foto), șeful secției ATI a Spitalului Mioveni. „Deocamdată nu e nimic definitivat. Sunt doar niște discuții. Nu pot nici confirma, nici infirma aceste transferuri”, ne-a spus dl Ciocănea. Nici despre revenirea sa, prin transfer, domnul doctor nu a vrut să vorbească sau să ne ofere detalii.

Și, totuși, ni s-a părut curioasă această declarație… misterioasă a șefului ATI de la Mioveni, cu atât mai mult cu cât Adriana Molfea, manager al Spitalului Județean, ne-a confirmat că toți cei șase medici au făcut cerere de transfer.

Este adevărat, avem cererile de transfer ale medicilor de la Mioveni, începând cu 4 decembrie. Aș vrea însă să vorbim nominal după ce am acceptul de transfer. Pentru că eu am cererile, dar să vedem în ce măsură se și aprobă respectivul transfer”.

Am insistat însă cu întrebările, vrând să aflăm de la d-na Molfea dacă, într-adevăr, șase medici, adică toți, inclusiv dr. Adrian Ciocănea, au cerut transferul de la Mioveni pentru ATI Pitești, iar managerul de la „Județean” a confirmat.

Rămânem, însă, deocamdată, cu răspunsul domniei sale că trebuie să așteptăm „acceptul de transfer”, „iar apoi voi veni cu toate informațiile necesare”.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Da,da..Sanky.
    Doar n-o FO proști medicii ATI de la Mioveni ,unde au condiții de muncă la nivel european , să vină în cocaină de la Pitești.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...