Web Analytics

TRAGEDIE! Unul dintre patronii Casei de Vinuri Ștefănești – MARCEA a murit înecat în Deltă!

de | 16.09.2020 08:53 | Actualitate

În cursul zilei de ieri, 15 septembrie, o veste șocantă a cutremurat mediul de afaceri argeșean. 

Unul dintre patronii Casei de Vinuri Ștefănești – MARCEA, argeșeanul Silviu Procopiu, fiul omului de afaceri Relu Procopiu, a fost găsit fără viață în cursul zilei de ieri, pe un ponton în zona canalului Șontea din Delta Dunării.

Omul de afaceri piteștean, cunoscut pentru pasiunea sa pentru motorsport, se afla într-o excursie în Delta Dunării împreună cu un grup de apropiați din Pitești. 

Ieri dimineață, pe  numărul de urgenţă 112,  salvatorii de la ISU Tulcea erau anunţaţi despre dispariţia unui turist de pe un ponton din Delta Dunării.
Din primele informații, Silviu Procopiu s-ar fi făcut nevăzut pe timpul nopții, iar apropiații acestuia s-au agitat atunci când ieri dimineață acesta nu a apărut la micul dejun.

Administratorul pontonului împreună cu ceilalţi angajaţi şi turişti au început căutările, urmând ca după ceva timp să anunțe oficial dispariția omului de afaceri piteștean. După mai multe ore de căutări, Silviu Procopiu a fost găsit fără viață.

„Misiunea de căutare a persoanei dispărute în canalul Șontea Lată s-a încheiat. Bărbatul cu vârsta de 41 ani a fost găsit, dar din nefericire, acesta prezenta semne incompatibile cu viața.”, anunțau reprezentanții ISU Tulcea.

Silviu Procopiu avea 41 de ani, era căsătorit și avea doi copii. Ultima dată când a fost prezent la un eveniment public a fost în urmă cu două săptămâni, la o prezentare de noi soiuri de struguri, organizată de către Institutul de Cercetare Vini-Viticol de la Ștefănești. La eveniment,  afaceristul piteștean a rămas plăcut surprins după ce a gustat din toate soiurile de struguri, remarcând în special noul soi dezvoltat la Ștefănești sub denumirea “Memory”.

Antoniu Neguț

 

 

 

 

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii