Web Analytics

Traficanţi de droguri de risc, reţinuţi de poliţişti

de | 27.04.2017 12:01 | Actualitate

droguri

Polițiștii din Galaţi au reţinut cinci persoane de la locuinţele cărora au ridicat peste 172 grame de cannabis, în urma percheziţiilor domiciliare efectuate.


La data de 26 aprilie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi și cei ai Direcţiei Operaţiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Galaţi, au efectuat şapte percheziţii la locuinţele unor persoane din municipiul Galaţi.
Din cercetări a reieșit că, în perioada noiembrie 2016 – aprilie 2017, pe raza municipiului Galaţi, trei bărbați ar fi procurat, cumpărat, deţinut şi vândut peste 1.400 de grame cannabis, sub formă de marijuana. În aceeaşi perioadă, două femei ar fi cumpărat, deţinut şi vândut droguri de risc, sub formă de rezină de cannabis.
În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate peste 172 de grame de cannabis, sub formă de marijuana. Față de cele cinci persoane s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore, urmând ca acestea să fie prezentate Tribunalului Galaţi, cu propunerea arestării preventive, pentru 30 de zile.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii