Web Analytics

Traficant de droguri, prins în flagrant în timp ce ridica un pachet trimis pe autocar din Spania

de | 28.01.2023 11:02 | Actualitate, Home

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Oradea au dispus reţinerea a doi inculpați, cercetați pentru trafic internațional de droguri de risc și trafic intern de droguri de risc. Unul dintre inculpați a fost prins în flagrant când ridica un colet cu droguri trimis, cu autocarul, din Spania. Procurorii au probe că cei doi au comercializat în repetate rânduri canabis consumatorilor de pe raza județului Bihor, scrie Mediafax.

Citește și: Avarie la Bascov. 70 la sută din gospodării fără curent electric

„În cauză s-a reținut că cei doi inculpați au comercializat în repetate rânduri canabis consumatorilor de pe raza județului Oradea. La data de 26 ianuarie 2023, unul dintre inculpați a fost prins în flagrant în timp ce ridica un colet ce conținea 811 grame de canabis, comandat din Spania și trimis prin intermediul unui autocar în România. În urma celor patru percheziţii domiciliare efectuate în cauză a fost descoperită şi ridicată cantitatea de 206 grame de canabis”, a transmis DIICOT.

Citește și: Argeș. Un bărbat a murit lovit de tren

În cursul zilei de vineri, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă a celor doi inculpați pentru o perioadă de 30 de zile.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *