Web Analytics

Argeș. Un bărbat a murit lovit de tren

de | 28.01.2023 09:04 | Actualitate, Home

Un bărbat de 29 de ani, din Rociu, a murit duoa ce a fost lovit de tren. Incidentul s-a petrecut azi noapte, iar, potrivit informațiilor, se pare că totul ar fi pornit de la o ceartă cu soția.

“În noaptea de 27 spre 28 ianuarie a.c., polițiștii piteșteni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la o stare conflictuală între un bărbat și o femeie, urmată de faptul că bărbatul ar fi plecat de la locul incidentului cu autoturismul femeii în cauză.

Citește și: Video. Primar ieșit la deszăpezit!

Ca urmare a sesizării, pe baza descrierii, autovehiculul a fost dat în atenția polițiștilor din structurile rutiere și de ordine publică aflați în teren. 

Autoturismul a fost identificat la scurt timp, abandonat, cu motorul în funcțiune, pe DN 67B, în zona unui pod peste calea ferată.

Cu ocazia verificărilor, bărbatul în cauză, de 29 de ani, din Rociu, a fost găsit decedat, pe calea ferată, acesta fiind lovit de tren.

În cauză se desfășoară verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentele au avut loc”, transmite IPJ Argeș. 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii