Trafic rutier restricționat în Curtea de Argeș

de | 9.08.2017 08:40 | Actualitate

trafic agÎn conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Curtea de Argeş, în datele de 12 și 14 august 2017 se vor desfăşura adunări publice pentru sărbătorirea Zilelor Municipiului Curtea de Argeș, cu restricţionarea traficului rutier, după cum urmează:

 

În datele de 12 și 14 august a.c., orele 18.00-19.00, pe bd. Basarabilor, pe tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Sân Nicoară (Biserica Domnească) şi Mănăstirea Curtea de Argeș, accesul autovehiculelor va fi interzis.

Ca rute alternative, conducătorii auto pot folosi str. 1 Decembrie 1918, str. Traian, str. Lascăr Catargiu și str. Cuza Vodă.

Pentru buna desfăşurare a traficului rutier, poliția recomandă conducătorilor auto să se deplaseze cu atenţie şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi pe traseul de deplasare.

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă prin locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de către şoferi.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii