Trafic restricționat pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea

de | 15.12.2021 11:11 | Actualitate, Home

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul se va desfăşura restricţionat astăzi, 15 decembrie, în funcţie de condiţiile meteo, pe DN 7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea, pentru a permite efectuarea unor lucrări, după cum urmează:

DN 7, km. 170+800 de metri – 198+900 de metri (intersecţie cu DN 67), pe raza localităţii Budeşti, judeţul Vâlcea, au loc lucrări de amenajare a sensului giratoriu.

CITEȘTE ȘI: Bărbat decedat după ce a intrat cu mașina într-un stâlp, la Vulturești

Circulaţia rutieră se va desfăşura pe 1/2 din cale, dirijată de piloţi de circulaţie, în intervalul orar 08:00 – 20:00. DN 7, km. 159+700 de metri – 177, pe raza localităţilor Milcoiu şi Râmnicu Vâlcea, se efectuează lucrări de aplicare a marcajelor rutiere axiale, între orele 08:00 – 18:00. Circulaţia rutieră se va desfăşura îngreunat pe ambele sensuri de mers.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor la partea carosabilă.

CITEȘTE ȘI: UPDATE/ A fost găsit primarul de la Beleți-Negrești

Acest articol este despre: dn 7,drum,lucrari,trafic,valcea

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

DGA Argeș: Activitate de prevenire
DGA Argeș: Activitate de prevenire

La inițiativa Consiliului Județean Argeș și în baza Protocolului de colaborare încheiat în anul 2021, între MAI – Direcția Generală Anticorupție și Consiliul Județean Argeș, ofițeri din cadrul Serviciul Județean Argeș au desfășurat, în data de 19.05.2022,  o...

UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia
UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia

Comisia Europeană a prezentat în ziua de 18 mai planul REPowerEU - răspunsul său la situația dificilă și la perturbările cauzate pe piața mondială a energiei, de invazia Ucrainei de către Rusia. Există două argumente principale în favoarea transformării urgente a...


Loading RSS Feed