UPDATE/ A fost găsit primarul de la Beleți-Negrești

de | 15.12.2021 06:24 | Actualitate, Home

A fost gasit primarul comunei Beleți-Negrești, cel care a fost dat disparut imediat după ce primăria acestuia a luat foc.
Din primele informații, se pare ca edilul se afla marți seara, în zona Podul Viilor, Pitești, în stare de hipotermie.
Menționăm ca doar cu o noapte înainte, în timp ce era urmărit de poliție, Mihai Marin a fost implicat intr-un accident în judetul Gorj, transportat la un spital din zonă, de la care a și plecat ulterior.

Tot aseară, edilul a fost transportat la Spitalul Județean Pitești pentru mai multe consultări referitoare la starea acestuia de sănătate. Dacă nu va fi internat, Mihai Marin va fi dus la audieri.
Revenim!

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

DGA Argeș: Activitate de prevenire
DGA Argeș: Activitate de prevenire

La inițiativa Consiliului Județean Argeș și în baza Protocolului de colaborare încheiat în anul 2021, între MAI – Direcția Generală Anticorupție și Consiliul Județean Argeș, ofițeri din cadrul Serviciul Județean Argeș au desfășurat, în data de 19.05.2022,  o...

UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia
UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia

Comisia Europeană a prezentat în ziua de 18 mai planul REPowerEU - răspunsul său la situația dificilă și la perturbările cauzate pe piața mondială a energiei, de invazia Ucrainei de către Rusia. Există două argumente principale în favoarea transformării urgente a...


Loading RSS Feed