Web Analytics

Trafic îngreunat la Valea Ursului. Tirul cu banane răsturnat, ridicat de autorităţi

de | 6.07.2017 09:23 | Actualitate

trafic ingreunat

La această oră, traficul rutier în localitatea argeşeană Valea Ursului se desfăşoară în condiţii dificile.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în judeţul Argeş, pe DN7 Piteşti – Râmnicu-Vâlcea, la kilometrul 125+100 de metri, în zona Valea Ursului, traficul rutier se desfăşoară pe o singură bandă, alternativ.
Condiţiile de trafic îngreunat se datorează faptului că o automacara ridică autotrenul ieşit în afara carosabilului, noaptea trecută. Se estimează că operaţiunea va dura aproximativ două ore.
În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 01.30, un tir încărcat cu banane care se îndrepta de la Vâlcea spre Piteşti a părăsit partea carosabilă, şi s-a răsturnat. Se pare că şoferul tirului nu a adaptat viteza şi, pe fondul neatenţiei, a pierdut controlul volanului. Tirul s-a răsturnat, izbindu-se de un gard.
La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti, pentru a asigura măsurile specifice de prevenire şi stingere a incendiilor la accidente rutiere, întrucât din autotren s-a scurs combustibil. Accidentul s-a produs în zona unităţii militare de la Valea Ursului. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii