Trafic de etnobotanice în Ploieşti

de | 10.05.2017 10:02 | Actualitate

perchezitii proxeneti

A fost destructurată o grupare infracţională organizată, specializată în trafic de etnobotanice în Ploieşti. În urma a 16 percheziții desfăşurate, 12 persoane au fost reţinute.
La data de 8 mai a.c., polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, cei ai Inspectoratului de Poliție Județean Prahova și ai Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploiești, au efectuat 16 percheziții domiciliare în municipiul Ploiești.

Au fost vizați membrii unui grup infracțional organizat, implicat în traficul de substanțe noi cu efecte psihoactive (etnobotanice).

În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit și ridicat diferite cantități de materie vegetală (vrac și ambalate în pliculețe pentru vânzare), cântare electronice, bani (peste 10.000 de lei și 700 de euro), telefoane mobile şi aparatură IT. Totodată, la un imobil au fost găsite și ridicate 450 de pachete de țigări de contrabandă.

Polițiștii au pus în aplicare 17 mandate de aducere, iar alte 50 de persoane au fost conduse la audieri. 12 persoane au fost reținute, dintre care 7 au fost arestate preventiv, iar față de 5 a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii