Web Analytics
scris joi, 15.06.2023

Topoloveni: Depistată de RADAR în oraș cu 110 km/h

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în mod deosebit a conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Topoloveni: Depistată de RADAR în oraș cu 110 km/h

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate peste 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 40.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 18 permise de conducere și au fost retrase 12 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti vor continua acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Citește și Moșoaia: Reținut pentru furt calificat

În ziua 14 iunie a.c., polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni au depistat, pe DN 7, în orașul Topoloveni, o femeie de 29 de ani, din Călinești, care conducea un autoturism cu viteză excesivă, fiind înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 110 km/h.

Conducătoarea auto a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *